Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het lopen van de Lentewandeltocht in Nijmegen en omgeving. U kunt op 28 en 29 maart 2020 de Lentewandeltocht lopen.

Startbureau Let op nieuw adres
Het startbureau is aan de Grootstalselaan 13, 6533 KK Nijmegen. Hier begint en eindigt u de wandeltocht. Er is in de omgeving  ruimte beschikbaar voor het parkeren van uw auto en het stallen van uw fiets. (Op eigen risico)

Kosten

Inschrijven

Voor deelname hoeft u zich niet vooraf in te schrijven. U meldt zich op de dag zelf bij het startbureau, waar u het inschrijfgeld betaalt, waarna uw deelnemerskaart en routebeschrijving ontvangt. Het is niet verplicht om beide dagen mee te lopen. Dit mag natuurlijk wel maar u kunt er ook voor kiezen om ofwel de zaterdag ofwel de zondag mee te lopen.

Bereikbaarheid

Auto vanaf N325
Als over de Waalbrug Nijmegen binnenkomt, rijdt u over de Oranjesingel richting het Keizer Karel Plein. Neem de 5de afslag de St. Annastraat op. Blijf op deze weg tot het kruispunt met de Grootstalselaan. Ga hier rechtsaf.

Auto vanaf A73
Als u via de A73 Nijmegen binnenkomt, rijdt u verder over de Neerbosscheweg. Deze gaat na ongeveer 2.5 kilometer over in de Weg door Jonkerbosch. Na ongeveer 1,5 kilometer gaat deze over in de Grootstalselaan.

Busverbinding vanaf Centraal Station
Vanaf het Centraal Station in Nijmegen neemt u lijn 6 richting Dukenburg tot de halte Archimedesstraat. Vanaf deze halte loopt u door tot de t-splitsing met de Grootstalselaan. Hier gaat u linksaf. Na 300 meter vind u de startlocatie (ZV de Batavieren) aan de rechterkant.

U kunt ook met bus 83 vanaf zowel Nijmegen CS als Venlo. U stapt uit bij de halte Scheidingsweg/Grootstalselaan. U loopt door naar de Grootstalselaan. Na 300 meter vind u de startlocatie aan de linkerkant.

Afstanden
U kunt tijdens de Lentewandeltocht kiezen tussen de verschillende afstanden. Te weten 5, 10, 15, 20, 25, 30 en 40 kilometer. Op beide dagen worden dezelfde routes gelopen.

Starttijden

Marsleider
Als u tijdens de Lentewandeltocht vragen heeft, verkeerd bent gelopen of anderszins contact wenst met de organisatie, dan kunt u contact opnemen met de Marsleider. Op de routebeschrijving vindt u het telefoonnummer van de Marsleider.

EHBO
Als u onder het lopen last heeft van bijvoorbeeld blaren, dan kunt u contact opnemen met de Marsleider die de EHBO’er naar u toe zal sturen